Vitaal en energiek in 6 weken

Jouw weg naar vitaliteit, een tijd om met plezier op terug te kijken.

Zonder vitaliteit geen energie voor een optimale dag

Je bent al een tijdje op zoek naar een passend programma dat jou helpt om jou doel te bereiken? Je denkt er vaak aan. Was ik maar energiek? Kon ik maar meedoen? Was ik maar iets slanker. Mijn obesitas zit me echt dwars. Maar hoe doe ik dat dan? Mijn dag heeft te weinig tijd. Als ik al beweeg kom ik de straat met moeite energiek uit. Je merkt het aan alles, jij bent het zat. En ook om te blijven hangen in negatieve emoties. Jou gebrek aan vitaliteit heeft dagelijks invloed op jou functioneren. Jij kunt beter! Je realiseert je dat het echt tijd wordt om goed voor jezelf te zorgen. Maar hoe ga je dat doen?

Het  vitaliteit-programma van Leefstijl Instituut Nederland leert hoe jij jouw doel bereikt. jij leert:

Welk probleem ervaar jij?

Herken jij je in de volgende punten?

Hoe ziet dat eruit op de lange termijn.

Raap jezelf bij elkaar. Jou gezondheid is je allerbelangrijkste bezit. Laat jou lijf stromen en straal dat uit. Als vitaliteit niet jou kernwaarde mag zijn dan kan dit de volgende gevolgen hebben

Waarom je NU moet starten

Hoe eerder je jou vitaliteit in de schijnwerpers zet hoe sneller de stap naar een energiek leven is gemaakt. Je voelt je gezonder en gelukkiger en jou persoonlijke groei krijgt alle kans. Weet dat gezonde mensen bruisen van energie en dat ook uitstralen. Jij leert hoe je negatieve ervaringen positief kunt ombuigen. Jij leert wat het betekend om gemotiveerd te zijn en met meer gemak jou doel  te bereiken. Wacht niet tot het te laat is. In het leven wil je leven en daarin is vitaliteit jou mooiste bezit. Met jouw vitaliteit ben je niet alleen zelf blij maar ook je gezin en familie zullen je dankbaar zijn.

Wat doet het programma van LIN voor jou.

Met het OERsterk programma ga jij jou doel nu echt aanpakken. Gedurende 6 weken krijg je toegang tot het volledige programma. En wees gerust je doet het niet alleen. Je wordt in het programma begeleid en leert aan om meer uit jezelf te halen en jou specifieke doel te bereiken.  Je begint met het vaststellen van jou doel zodat het overzichtelijk wordt. Je ontvangt de controle weer terug. Je leert wat de sleutelsystemen in jou lichaam zijn om optimaal vitaal en energiek te kunnen functioneren.  En hoe je dit direct duurzaam integreert in je leven.

Er start binnenkort een coachgroep en je kan op ieder moment beginnen.

De vier leefstijl-thema's

Mentale kracht

meer veerkracht, daadkracht, verbeterde werk- privé balans.

Beweging

meer energie, vitaliteit bevorderend, stressreductie.

Ontspanning

slapen, pauzes, meer focus en verbeterde prestaties.

Voeding

afvallen, aankomen of de relatie met voeding verbeteren.

Begin dit jaar kreeg ik de diagnose 'burn-out'. Lichamelijk en geestelijk was ik op. Na een aantal weken medicatie ging het langzaam beter maar ik had veel pijn. Toch sleepte ik mezelf de bank af om een rondje te wandelen. Veel meer lukte me nog niet echt.

Heel eerlijk ik was wat sceptisch, maar na het doorlezen van het beweegplan werd ik heel enthousiast! Ik ben begonnen met het beweegplan. Nu een aantal weken later voel ik me ook weer veel beter. Op deze manier ben ik dus mentaal en fysiek enorm geholpen met het beweegplan.

Dank je wel Linda, ik ben je echt ontzettend dankbaar dat ik je heb mogen leren kennen en voor het beweegplan waar ik nog steeds veel plezier aan beleef.

Citty

Energiek, gezond en gelukkig leven

Het vitaliteit-programma zorgt ervoor dat jij nog lang energiek, gezond en gelukkig kan leven +

Over LIN

Het is heel aantrekkelijk om ook te horen bij de categorie van vitale mensen. Met een goede gezondheid kun je optimaal deelnemen aan het leven, jouw leven. Gelukkig kunnen we zelf werken aan het verhogen van onze eigen vitaliteit.  Met LIN maken wij deelnemers bewust van vitaal leven en zorgen we ervoor dat je echt aan de slag gaat. Dit stimuleren wij via unieke presentaties, training, coaching en workshops. Vitaliteit is
stapsgewijs snel positief te beïnvloeden.
Een optimale gezondheid is een fundamenteel recht van de mens en daar kunnen we in onze westerse maatschappij best lang naar zoeken. Waarschijnlijk is dit herkenbaar voor jou. Voor mij ook.  Ik stelde mezelf als kind allerlei vragen zoals; waarom ademt deze man zo moeilijk en waarom ligt hij altijd in bed behalve als hij eet? Waarom loopt iemand krom of recht of is dik of dun? En niet iedereen lacht om dezelfde grap. :)) De  fase met ‘waarom’ vragen is al lang voorbij. Gebleven is de interesse in de mens. Zoeken en kijken naar de oorzaak en de oorzaak van de oorzaak. Oplossingen kunnen bieden. Met de genoten Master OERsterk opleiding is dit binnen het bereik. We komen in het leven zonder gebruiks-aanwijzing. Dat maakt het leven enerverend maar de mens ook kwetsbaar.  Gezondheid wordt gedefinieerd door WHO als “volledig lichamelijk, geestelijk en maatschappelijk welzijn en niet slechts de afwezigheid van ziekte of zwakheid”. Een mooie definitie en een zoektocht als je bewust met je gezondheid en de daarmee samenhangende vitaliteit aan de slag gaat. Daarom is het nu de tijd en de missie van LIN om kennis op het gebied van leefstijl en vitaliteit te delen. 

Ik heb Linda ervaren als een deskundig coach die theorie en praktijk goed weet over te brengen. Ze inspireert mij tot het nemen van de juiste stappen om mijn algehele vitaliteit te verbeteren en dat allemaal praktijk gericht. Ik vind Linda een warme persoonlijkheid, laagdrempelig en tegelijkertijd stevig aan het “stuur.” Linda straalt rust uit en weet je te prikkelen om tot actie over te gaan. De interventies zijn heel goed toepasbaar in mijn dagelijks leven.

Ineke

Hoe gaat LIN te werk?

Wij coachen met hart hoofd en handen. Dit betekent dat we echt contact hebben. Dat er dynamiek is, dat er bewogen wordt, durf getoond mag worden en alles in een veilige omgeving. Het vitaliteit-programma is een combinatie van de OERsterk vitaliteits formule en meerdere coaching sessies. Met een eerste 1 op 1 gesprek bepaal jij je doel en bespreken we hoe jij je doel met het programma gaat integreren in je dagelijks leven. Daarnaast mag je 6 weken deelnemen aan de groepscoaching waarbij we samen leren. Jij kan jouw kracht en kwaliteiten delen en horen wat andere deelnemers ervaren. 

Plan vitaliteit in je agenda voor jouw energieke leven

Welke tarieven worden er gehanteerd?

Het programma is een combinatie van het OERsterk programma ‘de vitaliteit formule’ en meerdere coaching sessie’s. De prijs is 399,- per persoon inclusief btw. (329,75 exclusief btw)

Wanneer coachee meerdere doelen wil verwezenlijken, kan er in overleg na 6 weken een 2e coaching traject gestart worden voor 299,- inclusief btw. (247,11 exclusief btw)

Het tarief voor individuele coaching bedraagt 125,- inclusief btw. (103,31 exclusief btw)

Is dit vitaliteit-programma voor jou?

 Jij ziet dat je vitale doel binnenkort wordt bereikt met dit programma.

Veelgestelde vragen

Dit programma is geschikt mannen en vrouwen die graag willen werken aan hun persoonlijke vitaliteitsdoel. En dit doel duurzaam willen integreren  in hun dagelijks leven. 

Het vitaliteit-programma heeft een duur van 6 weken. De begeleiding bestaat uit 1x een 1 op 1 gesprek en 6 weken deelname aan de groepscoaching.  Vragen verband houdende met het vitaliteit-programma worden besproken tijdens de groepscoaching.

Het vitaliteit-programma particulieren kost eenmalig 399,- Dit is inclusief het programma, het  1 op 1 gesprek en de 6 weken groepscoaching.

Het programma kan op ieder moment starten. Voor het plannen van het  1 op 1 gesprek nemen wij z.s.m. contact op. De datums en tijden van de online groepscoaching worden doorgegeven. Dit zal veelal op dinsdag- en/of donderdag avond zijn.

Bij  LIN worden  presentaties, trainingen en coachingsessie gegeven voor ondernemers, werknemers en particulieren. Er wordt  begeleid om de regie over het leven te nemen door optimale toename van vitaliteit en energie. Met onze open en directe manier van communiceren en hoge mate van betrokkenheid komen we tot de kern. Eenieder krijgt overzicht in eigen vitaliteit, in fysiek en mentaal opzicht. Bij ondernemers en werknemers wordt tevens indirect gewerkt aan bedrijfswinst. Met alle deelnemers werken wij mee aan het realiseren van het gekozen coachdoel waarin een nieuwe vitale en energieke persoonlijke balans tot leven komt.

LIN Leefstijl Instituut Nederland draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches