Vitaal en energiek in 6 weken

Jouw weg naar vitaliteit, een tijd om met plezier op terug te kijken.

Zonder vitaliteit geen energie voor een optimale dag

Je bent al een tijdje op zoek naar een passend programma dat jou helpt om vitaal te worden. Je denkt er vaak aan. Was ik maar energiek? Als ik fit was kon ik meedoen? Hoe krijg ik mijn stress onder controle? Was ik maar iets slanker of obesitas zit me echt dwars. Maar hoe doe ik dat dan? Mijn dag heeft te weinig tijd. Als ik al beweeg kom ik de straat met moeite energiek uit. Je merkt het aan alles en jij bent het zat. En ook om te blijven hangen in negatieve emoties. Jou gebrek aan vitaliteit heeft dagelijks invloed op jou functioneren. Jij kunt beter! Je realiseert je dat het echt tijd wordt om goed voor jezelf te zorgen. Maar hoe ga je dat doen?

Het  vitaliteit-programma leert hoe jij optimaal vitaal wordt en je ziet hoe belangrijk leefstijl is voor jou welzijn door:

Welk probleem ervaar jij?

Herken jij je in de volgende punten?

Hoe ziet dat eruit op de lange termijn.

Jou gezondheid is je allerbelangrijkste bezit. Laat jou lijf stromen en straal dat uit. Als vitaliteit niet jou kernwaarde mag zijn dan kan dit de volgende gevolgen hebben

Waarom je NU moet starten

Hoe eerder je jou vitaliteit in de schijnwerpers zet hoe sneller de stap naar een energiek leven is gemaakt. Je voelt je gezonder en gelukkiger en jou persoonlijke groei krijgt alle kans. Weet dat gezonde mensen bruisen van energie en dat ook uitstralen. Jij leert hoe je negatieve ervaringen positief kunt ombuigen. Jij leert wat het betekend om gemotiveerd te zijn en met meer gemak jou doel  te bereiken. Wacht niet tot het te laat is. In het leven wil je leven en daarin is vitaliteit jou mooiste bezit. Met jouw vitaliteit ben je niet alleen zelf blij maar ook je gezin en familie zullen je dankbaar zijn.

Wat doet het programma van LIN voor jou.

Met het master vitaal programma ga jij jou doel nu echt aanpakken. Gedurende 6 weken krijg je alle tools uit het  programma life/online. Je zal jezelf zien transformeren! Wees gerust je doet het niet alleen. Je wordt steeds begeleid en leert aan om meer uit jezelf te halen dan je ooit gedacht had en jou specifieke vitaliteitdoel te bereiken.  Je begint met het vaststellen van jou doel zodat het overzichtelijk wordt. Je leert wat de sleutelsystemen in jou lichaam zijn om optimaal vitaal en energiek te kunnen functioneren. En hoe je dit duurzaam integreert in je leven. Er start binnenkort een coachgroep en je kan op ieder moment beginnen met het  1-op-1 gesprek.

De vier leefstijl-thema's

Mentale kracht

meer veerkracht, daadkracht, verbeterde werk- privé balans.

Beweging

meer energie, vitaliteit bevorderend, stressreductie.

Ontspanning

slapen, pauzes, meer focus en verbeterde prestaties.

Voeding

afvallen, aankomen of de relatie met voeding verbeteren.

Begin dit jaar kreeg ik de diagnose 'burn-out'. Lichamelijk en geestelijk was ik op. Na een aantal weken medicatie ging het langzaam beter maar ik had veel pijn. Toch sleepte ik mezelf de bank af om een rondje te wandelen. Veel meer lukte me nog niet echt.

Heel eerlijk ik was wat sceptisch, maar na het doorlezen van het beweegplan werd ik heel enthousiast! Ik ben begonnen met het beweegplan. Nu een aantal weken later voel ik me ook weer veel beter. Op deze manier ben ik dus mentaal en fysiek enorm geholpen met het beweegplan.

Dank je wel Linda, ik ben je echt ontzettend dankbaar dat ik je heb mogen leren kennen en voor het beweegplan waar ik nog steeds veel plezier aan beleef.

Energiek, gezond en gelukkig leven

Het vitaliteit-programma zorgt ervoor dat jij nog lang energiek, gezond en gelukkig kan leven +

Over LIN

Het is heel aantrekkelijk om ook te horen bij de categorie van vitale mensen. Met een goede gezondheid kun je optimaal deelnemen aan het leven, jouw leven. Gelukkig kunnen we zelf werken aan het verhogen van onze eigen vitaliteit.  Met LIN maken wij deelnemers bewust van vitaal leven en zorgen we ervoor dat je echt aan de slag gaat. Dit stimuleren wij via unieke presentaties, training, coaching en workshops. Vitaliteit is
stapsgewijs snel positief te beïnvloeden.
Een optimale gezondheid is een fundamenteel recht van de mens en daar kunnen we in onze westerse maatschappij best lang naar zoeken. Waarschijnlijk is dit herkenbaar voor jou. Voor mij ook.  Ik stelde mezelf als kind allerlei vragen zoals; waarom ademt deze man zo moeilijk en waarom ligt hij altijd in bed behalve als hij eet? Waarom loopt iemand krom of recht of is dik of dun? En niet iedereen lacht om dezelfde grap. :)) De  fase met ‘waarom’ vragen is al lang voorbij. Gebleven is de interesse in de mens. Zoeken en kijken naar de oorzaak en de oorzaak van de oorzaak. Oplossingen kunnen bieden. Met de genoten Master OERsterk opleiding is dit binnen het bereik. We komen in het leven zonder gebruiks-aanwijzing. Dat maakt het leven enerverend maar de mens ook kwetsbaar.  Gezondheid wordt gedefinieerd door WHO als “volledig lichamelijk, geestelijk en maatschappelijk welzijn en niet slechts de afwezigheid van ziekte of zwakheid”. Een mooie definitie en een zoektocht als je bewust met je gezondheid en leefstijl en de daarmee samenhangende vitaliteit aan de slag gaat. Daarom is het nu de tijd en de missie van LIN om kennis op het gebied van leefstijl en vitaliteit te delen. 

Ik heb Linda ervaren als een deskundig coach die theorie en praktijk goed weet over te brengen. Ze inspireert mij tot het nemen van de juiste stappen om mijn algehele vitaliteit te verbeteren en dat allemaal praktijk gericht. Ik vind Linda een warme persoonlijkheid, laagdrempelig en tegelijkertijd stevig aan het “stuur.” Linda straalt rust uit en weet je te prikkelen om tot actie over te gaan. De interventies zijn heel goed toepasbaar in mijn dagelijks leven.

Hoe gaat LIN te werk?

Wij coachen met hart hoofd en handen. Dit betekent dat we echt contact hebben. Dat er dynamiek is, dat er bewogen wordt, durf getoond mag worden en alles in een veilige omgeving. Het life/online vitaliteit-programma helpt in 6 weken met meerdere coaching sessies in de groep waarbij we samen leren.  Met een eerste 1-op- 1 gesprek bepaal jij je doel en bespreken we hoe jij je doel met het programma gaat integreren in je dagelijks leven. Jij kan jouw kracht en kwaliteiten delen en horen wat andere deelnemers ervaren. 

Plan vitaliteit in je agenda voor jouw energieke leven

Welke tarieven worden er gehanteerd?

Jouw weg naar vitaliteit

Het master vitaal programma  met voorjaarskorting van 189,

voor 149,- inclusief btw.

 • start wanneer jij wil
 • 1-op-1 life/online gesprek
 • iedere week groepscoaching
 • binnen 24 uur antwoord op je e-mail vragen.
 • direct aan de slag  met praktische tips

Ook jij vitaal en energiek door het leven.

Is dit vitaliteit-programma voor jou?

 Jij ziet dat je vitale doel binnenkort wordt bereikt met dit programma.

Veelgestelde vragen

Dit programma is geschikt voor mannen en vrouwen die klachten ervaren en graag willen werken aan vitaal en energiek leven. En dit duurzaam willen integreren  in hun dagelijks leven. 

Het vitaliteit-programma heeft een duur van 6 weken. De begeleiding bestaat uit een 1-op-1 gesprek en 6 weken deelname aan de groepscoaching.  Vragen per e-mail worden binnen 24 uur beantwoord.

Het master vitaal-programma kost momenteel met voorjaarskorting eenmalig 149,- Dit is inclusief  het  1 op 1 gesprek en de 6 weken groepscoaching.

Het programma kan op ieder moment starten. Voor het plannen van het  1 op 1 gesprek nemen wij z.s.m. contact op. De datums en tijden van de online groepscoaching worden doorgegeven. Dit zal veelal op dinsdag- en/of donderdag avond zijn.

 • Bij  LIN worden  presentaties, trainingen en coachingsessie gegeven voor ondernemers, werknemers en particulieren.
 • Er wordt  begeleid om de regie over jouw vitale leven te nemen door optimale toename van vitaliteit en energie.
 • Met het master vitaalprogramma komen we tot de kern.
 • Eenieder krijgt overzicht in eigen vitaliteit, in fysiek en mentaal opzicht.
 • Bij ondernemers en werknemers wordt tevens indirect gewerkt aan bedrijfswinst.
 • Met alle deelnemers werken wij mee aan het realiseren van het gekozen coachdoel waarin een nieuwe vitale en energieke persoonlijke balans tot leven komt.
LIN Leefstijl Instituut Nederland draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders