vitaliteitklas

Leer binnen 1 uur waarom vitaliteit zo belangrijk is voor jouw.

Hoe voelt dat vitaal zijn?

Wanneer je vitaal bent voel je een enorme drang en zin naar het leven. Je start iedere dag fris en fit op. Natuurlijk, er kan altijd een keer iets tegen zitten maar bij optimale vitaliteit kun je toch een goede dag hebben en zelfs meerdere goede dagen hebben als het langere tijd niet helemaal mee zit. Je hebt dan het vermogen om negatieve zaken positief om te buigen. En dat is fijn. Bij optimale vitaliteit past een krachtig en vaak aantrekkelijk lichaam. Je straalt dat simpelweg uit. En daar hoef je niet dagelijks voor in de ringen te hangen of zware gewichten voor te tillen. Wanneer je vitaal bent en goed in je vel zit, heb je daar niet alleen privé, maar ook op het werk voordeel van. Je bent minder snel te vangen voor stress en je hebt meer zin om te werken, je bent productiever en minder vaak ziek. Met een gezonde leefstijl bereik je vitaliteit.

Hoe zet je leefstijl in voor vitaliteit?

Met een gezonde leefstijl ga je fysieke en emotionele problemen voorkomen. Je leefstijl Ze kunnen worden gebruikt met één olie tegelijk of in complexe mengsels in één van de drie methoden:

Aromatisch

Bepaalde essentiële oliën kunnen, wanneer ze verneveld worden, zeer stimulerend werken, terwijl andere kalmerend en verzachtend kunnen werken. Het vernevelen van essentiële oliën kan ook de lucht reinigen en zuiveren van ongewenste geuren.

Op de huid

Veel essentiële oliën worden gemakkelijk door de huid geabsorbeerd en kunnen veilig op de huid worden aangebracht.

Intern

Bepaalde essentiële oliën hebben een rijke culinaire geschiedenis en kunnen worden gebruikt in de keuken.

Doe mee met de olieklas

In de olieklas leer je hoe je zuivere, krachtige en hoogwaardige essentiële oliën kan gebruiken en kan ervaren en kan delen met de wereld. Je leert hoe je met de oliën voor jezelf en je gezin een natuurlijke oplossing kunt vinden voor alledaagse problemen en hoe je kunt genieten van een betere gezondheid een beter welzijn en verhoging van vitaliteit.

€5,-

LIN Leefstijl Instituut Nederland draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches