Vitaily

Supplementen voor een betere vitaliteit

Wat zijn supplementen?

Voedingssupplementen zijn stoffen die je als aanvulling op je dagelijkse voeding kunt nemen. Ze komen voor in de vorm van een tablet, kauwtablet of capsule. Er zijn ook supplementen in vloeibare, poedervorm of granulaat. Voedingssupplementen bevatten vitamines, mineralen, kruiden, vis-, algenolie of probiotica. Ze zijn bedoeld als aanvulling op gezonde voeding. De aanvulling is vaak een product met een hoge concentratie aan actieve stoffen die bijdragen aan jouw gezondheid. Het ziet er vaak uit als een geneesmiddel maar dat is het niet. Bij inname van de juiste supplementen gaat je lichaam doordat je jouw lichaam in gezondheid ondersteund een vreugdedansje maken en dat voel je. Klik hier  voor algemene informatie over vitamine en mineralen.

Een goede basis multivitamine is zo samengesteld dat jouw lichaam het goed kan gebruiken en de voedingsstoffen goed opgenomen kunnen worden. De multivitamine bestaat uit zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zonder belastende vulmiddelen en zij zorgen voor de juiste opname.

Waarom is Vitaily een fijn basissupplement?

Jij wil je lichaam toch ook alles geven wat het nodig heeft om goed te functioneren? Wanneer je altijd voeding eet die verbouwd wordt in een natuurlijke omgeving zonder bestrijdingsmiddelen en kunstmest dan heb je waarschijnlijk geen aanvullingen nodig. Tenzij je veel stress ervaart, jezelf niet gezond genoeg vindt en een mindere spijsvertering hebt. Onderzoek in onze westerse maatschappij laat zien dat een groot deel van de Nederlanders o.a. te weinig vitamine K, selenium, magnesium, omega 3 vet-zuren en vitamine D binnenkrijgt. De tekorten aanvullen met behulp van goede supplementen is een basis voor jouw vitale leven.

Vitaily is een alles-in-één dagzakje (biologisch afbreekbaar). Je hoeft niet meer allerlei potjes en pakjes in huis te hebben. Maar alles in 1x in 6 seconden per dag als aanvulling op jouw gezonde voeding. En met een klik op de knop is jouw maandpakket meestal de volgende dag in huis. De oprichter van OERsterk, Richard de Leth wilde een basissupplement maken met ingrediënten van de beste kwaliteit en goedkoper dan losse supplementen. Dit is Vitaily (voor elke dag) één softgel en twee tabletten ook heel handig mee te nemen op reis. De ingrediënten zijn omega-3, vitamine D, vitamine K, jodium, selenium en magnesium, met voor opname benodigde behulpzame stoffen vitamine A, vitamine B6, taurine en L-glycine. De vegan-versie heeft extra zink, B 12 en algenolie.

Hoe bestel je supplementen?

Je kunt Vitaily eerst uitproberen je kiest dan voor een maandpakket. Ben je al overtuigd van dit mooie supplement dan kies je voor een kwartaal- of jaarzending. 

Doe mee met de suppletieklas

Meer leren over de voordelen van suppletie?

In de suppletieklas gaan we in op de werking van vitaminen en mineralen voor het functioneren van jouw lichaam.

€5,-

LIN Leefstijl Instituut Nederland draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches