Over Leefstijl Instituut Nederland - LIN Leefstijl Instituut Nederland

Over Leefstijl Instituut Nederland

Leefstijl Instituut Nederland gegeven door gecertificeerde OERsterk coaches

Vitaliteit is een specialisme van LIN. Met presentaties, training en coaching worden ondernemers en werknemers begeleid om de regie over het leven te nemen door optimale toename van vitaliteit en energie. Met onze open en directe manier van communiceren en hoge mate van betrokkenheid komen we snel tot de kern. Eenieder krijgt overzicht in eigen vitaliteit, in fysiek en mentaal opzicht. Er wordt
gewerkt aan nieuwe bedrijfswinst. Dat is een mooi cadeau, winst en nieuwe balans voor iedereen.

Bewustwording vitaal leven

Het is heel aantrekkelijk om ook te horen bij de categorie van vitale mensen. Met een goede gezondheid kun je optimaal deelnemen aan het leven, jouw leven. Gelukkig kunnen we zelf werken aan het verhogen van onze eigen vitaliteit.  Met LIN maken wij ondernemers en werknemers bewust van vitaal leven. Dit stimuleren wij via presentaties, training, coaching en workshops. Vitaliteit is stapsgewijs heel snel positief te beïnvloeden. 

We komen in het leven zonder gebruiksaanwijzing

Een optimale gezondheid is een fundamenteel recht van de mens en daar kunnen we in onze westerse maatschappij best lang naar zoeken. Waarschijnlijk is dit herkenbaar voor jou. Voor mij ook, al vele jaren. Ik stelde mezelf als kind vragen als; waarom ademt deze vrouw zo moeilijk en waarom ligt deze man altijd in bed behalve als hij eet? Waarom lopen we krom of recht of zijn we dik of dun? Waarom lijkt het belangrijk dat je gegroeid bent? We komen in het leven zonder gebruiksaanwijzing. Dat maakt het leven enerverend maar de mens ook kwetsbaar.

Onze kennis delen

Gezondheid wordt gedefinieerd door WHO als “volledig lichamelijk, geestelijk en maatschappelijk welzijn en niet slechts de afwezigheid van ziekte of zwakheid”. Een mooie definitie en een hele zoektocht als je bewust met gezondheid aan de slag gaat. Daarom is het nu de tijd en de missie van LIN om kennis op het gebied van leefstijl en vitaliteit te delen.

Dankjewel! Bedankt voor de fijne gesprekken die wij hadden. Ik heb er veel van geleerd. Veel over de werking van groentes, fruit, noten, zaden en gefermenteerde producten die beter zijn voor mijn lichaam en om de darmflora te helpen herstellen. In de ochtend begin ik nu met veel groeten, een goede start van mijn dag. Dit is allemaal beter voor mijn lichaam en ik wil nu niet meer anders. Dit om mijn darmontsteking en diabetes type 2 te bestrijden en de bloeddruk te verlagen. Het helpt allemaal goed. Mijn bloedwaarden zijn nu goed. Ik ben heel blij en nogmaals, bedankt!!​

Ineke LIN

Ontdek wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen

LIN Leefstijl Instituut Nederland draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders